Málaga CF verliest weer in eigen huis

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF zit nog steeds in een neerwaartse spiraal. Onder de nieuwe trainer ‘Gato’ Romero werd er sinds januari slechts één keer gewonnen (2-1 tegen Las Palmas, anderhalve week geleden). Ook op de Dia de Andalucía ging het dinsdag weer mis: de midweekse competitiewedstrijd én derby tegen Betis Sevilla werd met 1-2 verloren.

Málaga had weliswaar een veldoverwicht én kwam in de eerste helft (zes minuten voor de pauze) op voorsprong dankzij een treffer van Pablo Fornals. In de tweede speelhelft ging het toch nog mis voor de thuisclub. Drie minuten na de hervatting bracht de Fransman Jonas Martin zijn club Betis op gelijke hoogte, de Paraguayaan Antonio Sarabis velde na 74 minuten spelen het vonnis over Málaga: 1-2.

In de competitie is Málaga inmiddels afgezakt naar de vijftiende plek, het gat met de degradatiekandidaten is nog steeds negen punten.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s