Zonovergoten Día del Pedal

NERJA – De Día del Pedal, die dinsdag voor de 29ste keer werd gehouden, werd dit jaar afgewerkt in een zonovergoten Nerja met temperaturen rond de 20 graden Celsius. Circa 2.500 deelnemers vertrokken vanaf de Plaza d’España voor de tocht door de straten van Nerja.

De Día del Pedal is in Nerja gekoppeld aan de regionale feestdag Día de Andalucía en trekt doorgaans duizenden bezoekers, die de route vanuit de binnenstad omzomen. Snelheid is totaal onbelangrijk tijdens dit fietsevenement, dat deelnemers kent uit alle leeftijdscategorieën. Waar in het verleden de start vaak een uur (of meer) later was dan het geplande middaguur, klonk het startsein dit jaar zowaar vrijwel stipt om 12.00 uur.

Foto © NerjaDigitaal.com

nerja-dia-del-pedal-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s