Geitenkaas en wijn op boulevard Torre

TORRE DEL MAR – De Larios-boulevard van Torre del Mar is zondag 12 maart tussen 11.00 en 19.00 uur gastheer van de ‘Mercado de Queso Artesano de Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía’. Deze markt heeft geitenkaas en lokale wijnen als hoofdproducten, welke worden aangeboden door zo’n dertig exposanten.

Naast deze twee publiekstrekkers worden er ook rozijnen, honing, eigen gemaakt brood, bier, hamburgers, snoep en allerlei traditionele Spaanse zoetigheden aangeboden op de boulevard van Torre del Mar. De ‘Mercado de Queso Artesano de Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía’ is een initiatief van de vereniging Axarquía MGusta, die de belangen van lokale boeren behartigd.

De markt maakt deel uit van een serie aan activiteiten, die vanaf donderdag 9 maart in Torre del Mar worden gehouden en allen in het kader staan van geitenkaas. Zo staat er een tapasroute op de rol en is er wedstrijd in het bakken van de beste kaastaart.

torre-quesocabra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s