Film ‘Arrival’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt maandagavond 27 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Arrival’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De sciencefictionfilm is geregisseerd door Dennis Villeneuve en duurt een kleine twee uur. Hoofdrollen zijn voor Amy Adams, Jeremy Renner en Forest Whitaker. De voorstelling begint om 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-arrival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s