Film ‘The Girl on the Train’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 22 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Girl on the Train’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Tate Taylor en is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Paula Hawkins. De hoofdrollen zijn voor Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett en Luke Evans. De thriller duurt bijna twee uur en begint om 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-girl-on-train

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s