Spaanse versie van 50 Shades Darker

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt deze dagen meerdere keren de in het Spaans nagesynchroniseerde film ’50 Shades Darker’(’50 Tinten Donkerder’) vertoond. Deze film is het vervolg op de destijds spraakmakende film 50 Shades of Grey van de Britse schrijfster Erika Leonard (pseudoniem E.L. James).

Het vervolg van de complexe relatie tussen de miljonair Christian Grey en de naïeve Anastasia Steele is zondagavond 12 februari om zowel 19.00 als om 21.15 uur te zien. Op maandag 13 februari zijn er voorstellingen om 19.00 en 21.00 uur, dinsdag 14 februari om 19.30 uur en woensdag 15 februari op 21.15 uur.

Op donderdag 16 februari wordt de originele, Engelstalige, versie vertoond welke dan is voorzien van Spaanse ondertiteling. Deze begint om 17.00 uur. De toegangsprijs is in alle gevallen 5 euro per persoon.

film-50-shades-darker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s