Lichte aardschok in Andalucía

NERJA – Een aardschok met de kracht van 3,4 op de schaal van Richter is vanochtend rond 06.35 uur gemeten in de plaats Zafarraya in de provincie Granada. Volgens het Spaans Nationeel Geografish Instituut was de beving ook voelbaar in Málaga. Voor zo ver nu bekend hebben zich geen ongevallen voorgedaan en is er geen sprake van serieuze schade.

Korte tijd later zijn er nog wat lichtere bevingen geconstateerd in hetzelfde gebied. In het dorp Jayena, ook in de provincie Granada, werd zaterdagmiddag rond 14.15 uur een aardschok gemeten van 1,8 op de schaal van Richter.

andalusielucht01groot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s