Málaga CF haalt punt op bij Villareal

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF jaagt nog altijd op de eerste winst onder de nieuwe trainer ‘Gato’ Romero. Ook deze zondag was de jacht tevergeefs, al sleepte de Andalusische voetbaltrots wél verdienstelijk een punt uit het vuur in de uitwedstrijd tegen subtopper Villareal: 1-1.

Lang leek er zelfs nog meer in het vat te zitten voor Málaga. Charles zette zijn club na amper een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong, een stand die met hand en tand (en vijf gele kaarten) tot diep in de tweede helft werd verdedigd. Een door Bruno Soriano benutte strafschop, een kwartier na de hervatting, bracht beide ploegen weer op gelijke hoogte: 1-1.

Acht minuten later moest Villareal met tien man verder, toen Roberto Soriano met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Málaga zag geen kans die meerderheid om te zetten in doelpunten. Maandag 20 februari speelt Málaga de eerstvolgende thuiswedstrijd: dan is Las Palmas vanaf 20.45 uur de opponent in stadion La Rosaleda.

malaka-fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s