Gemeente wil tóch komst nieuw gezondheidscentrum

NERJA – Naast de nieuwe waterzuiveringsinstallatie is er nog een miljoenenproject dat de gemeente Nerja al jaren in een wurggreep houdt. Zo’n tien jaar lang was er sprake van de komst van een nieuw gezondheidscentrum, voorzien op het braakliggende stuk grond bij de brug over de Río Chillar, dat nu nog als (gratis) parkeerterrein wordt gebruikt. Meningsverschillen met de Junta de Andalucía over de onderlinge bijdragen én gekrakeel over vergunningen leken twee jaar geleden het hele project uiteindelijk van de kaart te vegen.

Het huidige stadsbestuur, dat geen mogelijkheid onbenut laat om het falen van voorgaande besturen (van andere politieke groeperingen) aan te tonen, zegt nu dat na lang onderhandelen ‘alle blokkades om tot een overeenkomst te komen met het provinciebestuur uit de weg zijn geruimd.’ Daarmee zou de weg vrij zijn om het bestaande plan te wijzigen volgens de eisen voor afgifte van vergunningen, waarmee circa tweeduizend vierkante meter wordt bestemd voor de bouw van een gezondheidscentrum.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

ziekenhuisnieuw1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s