Film ‘MacBeth’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 15 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘MacBeth’ vertoond. Deze Frans/Amerikaans/Britse productie uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Justin Kurzel, de hoofdrollen zijn voor Michael Fassbender, Marion Cotillard en Paddy Considine. De film duurt iets minder dan twee uur en begint om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-macbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s