Tangofestival Granada weer in maart

GRANADA – Het Festival Internacional de Tango de Granada krijgt in maart de 29e editie. Het festival, één van de grootste in zijn soort, staat dit jaar van woensdag 15 tot en met zondag 19 maart op de agenda.

Alle opvoeringen vinden die week plaats in het Teatro Municipal Isabel La Católica, met als begintijd telkens 21.00 uur (met uitzonderingen van de afsluitende zondag, als de dansvoorstellingen al om 20.00 uur beginnen). Het reserveren van kaarten kan onder meer via de link www.redentradas.com .

granada-tangofestival-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s