Politie opent klopjacht op overvaller

NERJA – De Guardia Civil en Policia Local van Nerja hebben meer informatie vrijgegeven over de overvaller, die op donderdag 19 januari eerst hotel Perla Marina en later op dag een drogisterij aan de Calle Ruperto Andúez beroofde.

Bij het hotel was de buit ‘slechts’ 80 euro, bij de drogisterij dwong de overvaller ruim 1000 euro aan buit af. In beide gevallen dreigde hij met een pistool, zoals op bijgaande foto (gemaakt door beveiligingscamera’s tijdens één van deze twee overvallen) is te zien.

Het gaat om een mannelijke dader van tussen de 20 en 25 jaar, geschatte lengte tussen de 1.70 en 1.75 meter, ‘een hard gezicht met een grote neus’, zwart en veel haar. Mensen die de dader menen te herkennen wordt verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie.

nerja-overvaller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s