Sigarettensmokkelaar opgepakt

VELEZ-MALAGA – De Guardia Givil geeft bij La Línea de la Concepción (naast Gibraltar) een 30-jarige inwoner van Vélez-Málaga van de weg geplukt na een achtervolging van zo’n dertig kilometer. De man bleek in zijn bestelbus een dubbele vloer te hebben gecreëerd, waarin liefst 15.000 pakjes sigaretten waren verstopt.

De bestuurder vestigde in La Línea de la Concepción de aandacht van agenten op zich door met hoge snelheid van de grens van Gibraltar weg te rijden en vervolgens stopsignalen te negeren. Omdat hij met zijn rijgedrag andere weggebruikers in gevaar bracht, duurde het circa dertig kilometer voordat hij tot stoppen kon worden gedwongen. Aan de achtervolging werd deelgenomen door verschillende politiekorpsen uit omringende plaatsen. De bestuurder is gearresteerd.

policia-local-malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s