Film ‘La La Land’ opnieuw in C.Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt de komende dagen (opnieuw) een aantal keren de film ‘La Ciudad de las Estrellas, La La Land’ vertoond. Dit Amerikaanse romantische drama uit 2016 is van zondag 5 tot met dinsdagavond 7 januari in de avonduren te zien. De voorstellingen zijn telkens in het Spaans nagesynchroniseerd, met uitzondering van dinsdag 7 februari  wanneer de film in de originele Engelstalige versie wordt vertoond en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon. Op zondag en maandag beginnen de voorstellingen om 19.00 en 22.00 uur, op dinsdag 7 februari is er om om 19.00 uur een voorstelling in de originele (Engelstalige) versie. De tweede voorstelling die dag (21.15 uur) is dan weer in het Spaans nagesynchroniseerd.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Gosling en Emma Stone, de regie is in handen van Damien Chazelle.

film-lalaland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s