World Transplant Games in Málaga

MALAGA – De World Transplant Games worden dit jaar van zondag 25 juni tot en met zondag 2 juli gehouden in Málaga. Het is de 21ste editie van dit evenement, dat om de twee jaar wordt gehouden. Deelname staat open voor atleten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan en door hun nationale sportbonden worden uitgezonden naar deze ‘Olympische Spelen’.

Sporten die op het programma staan zijn onder meer tennis, tafeltennis, wielrennen, volleybal, jeu de boules, padel, badminton, golf, darts, kanovaren, zwemmen en atletiek. Een overzicht van de activiteiten en het programma is te vinden op de website http://wtgmalaga2017.com/en/ .

malaga-worldtransplant-games

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s