Bustrip naar Málaga CF-Espanyol

MALAGA – Voor de thuiswedstrijd van voetbalclub Málaga CF in de Spaanse Primera División (‘La Liga’) tegen Espanyol, zaterdag 4 februari, heeft de supportersvereniging Peña Malaguista de Nerja een busreis georganiseerd die voetballiefhebbers van Nerja naar het Málaga-stadion La Rosaleda (en weer terug brengt).

Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, het aantal plaatsen is echter beperkt. Niet-leden betalen voor de trip tien euro per persoon (exclusief toegangskaart voor de wedstrijd Málaga-Espanyol (die moet zelf worden geregeld). De bus vertrekt vanaf Burriana en vanaf de parkeerplaats bij het Parque Verano Azul, de verwachte terugkomst is twee uur na afloop van de wedstrijd.

Aanmelden kan persoonlijk bij bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard van Playa Burriana) en kledingboetiek Style Your Body aan de Calle Cristo 56 of via email: nerjanieuws@gmail.com. Telefonisch: 0034 694 443 115.

De trip gaat alleen door bij voldoende animo, opstaptijden worden dan ook deze week bekend gemaakt. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

Nerja Pena Malaguista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s