Guardia Civil rolt boevenbende op

NERJA – Met de arrestatie van liefst 24 verdachten zegt de Guardi Civil een einde te hebben gemaakt aan de activiteiten van een bende, die georganiseerd opereerde binnen de Axarquía-regio. Daarmee zouden een groot aantal inbraken en diefstallen zijn opgelost. Onder meer in Nerja werden drie bendeleden gearresteerd, ook in Ronda en Mijas werden tijdens een gecoördineerde acties aanhoudingen verricht.

De bende wordt verantwoordelijk gehouden voor 118 inbraken in onder meer Torre del Mar, Vélez-Málaga, Guadalhorce, Ronda, en Mijas. Daarbij zou sprake zijn van een totale buit van circa 25.000 euro en een veroorzaakte schade van minimaal vijfduizend euro.

guardia-dogs-1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s