Eerbetoon aan Queen in Centro Cultural

NERJA – De coverband ‘Queen of Magic’ brengt vrijdagavond 3 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja een eerbetoon aan de befaamde Engelse rockband Queen. Queen of Magic slaagt er daarbij in volgens de kenners in om de live-show dermate kundig te brengen, dat het publiek het idee én gevoel krijgt te luisteren en te kijken naar Queen.

Toegangskaarten kosten tien euro per persoon, het optreden begint rond de klok van 21.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, of via internet te reserveren: www.mientrada.net .

nerja-ccn-queen-tribute

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s