Drugsboot spoelt aan op Playa Burriana

NERJA – Een verlaten boot met drugs aan boord is vanochtend aangespoeld op het strand van Playa Burriana in Nerja, zo meldt de regionale website axarquiaplus.  Het zou gaan om een boot van smokkelaars, die afgelopen nacht rond 04.00 uur de kust van La Herradura met grote snelheid naderden.

De politie van Almuñécar kreeg hier lucht van en opende de jacht, waarna de smokkelaars eerst balen drugs overboord gooiden en vervolgens koers zetten naar het natuurgebied Maro/Cerro Gerdo. Daar werd de boot achtergelaten en vluchtten de daders. Uren later werd de boot aangetroffen op het strand van Burriana, van de daders ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

policia-local-almunecar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s