Málaga CF haalt punt weg bij hekkensluiter

MALAGA – In de Spaanse Primera División (‘La Liga’) heeft Málaga CF een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Osasuna: 1-1. Het was, na drie nederlagen op rij, tevens de eerste punt voor de ploeg onder het bewind van de nieuwe trainer Marcelo (‘Gato’) Romero.

Beide doelpunten vielen halverwege de tweede helft, nadat beide clubs in de eerste speelhelft al een strafschop hadden gemist. De Serviër Goran Causic zette na 76 minuten spelen de thuisclub op voorsprong, het antwoord van de Andalusische club kwam drie minuten later met de gelijkmaker van Ignacio Camacho. Málaga speelde voor het eerst met de afgelopen weken aangetrokken Martin Demichelis en Luis Hernández in het hart van de defensie.

malaka-fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s