Mobiel ITV-keuringsstation naar Nerja

NERJA – Het mobiele keuringsstation ‘ITV de Ciclomotores’ doet begin februari Nerja weer aan om bromfietsbezitters de gelegenheid te geven om hun tweewielers aan te bieden voor de (verplichte) tweejaarlijkse ITV-keuring.

De keuringen vinden plaats op het terrein van de wekelijkse rommelmarkt aan de Avenida de la Constitución. Het aanbieden voor de keuring kan daar op woensdag 8 februari (tussen 09.15-13.45 uur en 16.15-17.45 uur) en op donderdag 9 februari van 09.15 uur tot 13.45 uur.

nerja-itv-station

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s