Vertoning film ‘Sully’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 25 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Sully’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Clint Eastwood, de hoofdrollen zijn voor Tom Hanks, Aaron Eckhart en Laura Linney. De biografische film is gebaseerd op het boek ‘Highest Duty: my search for what really matters’ van de auteurs Chesley Sullenberger en Jeffrey Zaslow en handelt over de noodlanding die gezagvoerder Sullenberger moest maken met de vlucht US Airways 1549 in de Hudson-rivier. De vertoning begint om 19.00 uur.

nerja-film-sully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s