Leraar opgepakt in Torre del Mar op verdenking van seksueel misbruik

TORRE DEL MAR – In de kustplaats Torre del Mar heeft de politie een 40-jarige leraar opgepakt op verdenking van seksueel misbruik van leerlingen. Drie kinderen in de leeftijd van tien en elf jaar zouden de man inmiddels hebben geïdentificeerd als de dader, in een aantal andere gevallen loopt er nog een onderzoek.

De zaak kwam aan het rollen toen de politie van Vélez-Málaga een anoniem telefoontje kreeg vanuit een telefooncel, waarbij een vader verklaarde dat zijn dochtertje was betast door een leraar. Na observatie en meerdere klachten werd besloten tot aanhouding van de man over te gaan.

policia-local-malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s