Cómpeta krijgt nieuwe editie van ‘Art-Walk’

COMPETA – Met werken van kunstenaars uit onder meer België, Nederland, Denemarken, Zweden, Engeland en Duitsland biedt de negende editie van de inmiddels traditionele ‘Art Walk’ in Cómpeta voor vrijwel ieder wat wils. De Art Walk staat dit jaar van woensdag 12 tot en met zondag 16 april (met uitzondering van vrijdag 14 april) op het programma.

Het evenement wordt sinds drie jaar georganiseerd door de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth, die in Cómpeta en eigen galerie beheert (‘Luz de la Vida’). Meer informatie over de route, openingstijden en wat er te zien is volgt de komende weken op de website www.artcompeta.com .

competa-art-walk-2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s