Opnieuw inbraak horecazaak Burriana

NERJA – Voor de derde keer binnen een tijdsbestek van anderhalve maand is er ingebroken bij een restaurant rond de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Dit keer gebeurde dit rond 02.45 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag bij de Engelse bar/restaurant Olas. Daarbij zou onder meer de opbrengst van een quizavond voor het goede doel, eerder die avond gehouden, zijn buit gemaakt evenals de fooienpotten van het personeel én een paspoort.

De eigenaar heeft inmiddels een beloning van duizend euro uitgeloofd voor degene die komt met de gouden tip die leidt tot aanhouding van de dader(s). Eerder deze winter werd er al ingebroken bij de restaurants Tapas Plaza en Steakhouse Burriana. Daarbij werden fooienpotten geleegd en was de verdere buit beperkt.

nerja-olas-201701

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s