Lichaam aangetroffen op strand bij Nerja

NERJA – Reddingswerkers hebben zondagmiddag rond 15.00 uur een levenloos lichaam aangetroffen op het Playa de las Alberquilas in het natuurpark Maro-Cerro Gordo bij Nerja. Even daarvoor kwam er via de 112-alarmlijn een telefoontje binnen met de melding van een lichaam op het strandje.

Medewerkers van de Guardia Civil, Policía Local, Protección Civil, brandweer en ambulancediensten rukten vervolgens uit maar konden alleen vaststellen dat het ging om een 68-jarige man die was overleden. Over de doodsoorzaak kon nog niets worden gezegd, er wordt een onderzoek ingesteld.

Foto © Protección Civil Nerja

nerja-proteccion-jan2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s