Wales-België live bij El Fuego

NERJA – Belgische voetbalsupporters die deze weken in Nerja verblijven, hoeven geen seconde te missen van de verrichtingen van hun nationale voetbalelftal tijdens de Europese kampioenschappen in Frankrijk. Alle wedstrijden worden live uitgezonden bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burrina.

De tweede kwartfinale, met daarin Wales en België, wordt vrijdagmiddag 1 juli vanaf 21.00 uur live vertoond. De kwartfinales beginnen een dag eerder, met de ontmoetingen tussen Polen en Portugal (dat dit toernooi nog geen wedstrijd heeft gewonnen in de reguliere speeltijd). Op zaterdag 2 juli volgt de kraker tussen Duitsland en Italië (dat een ronde eerder Spanje versloeg) en op zondag 3 juli worden de kwartfinales afgesloten met het duel tussen thuisland Frankrijk en IJsland. Al deze wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

De wedstrijden worden bij El Fuego vertoond op meerdere grote tv-schermen, die ook buiten vanaf het grote terras zichtbaar zijn.

 

WorldCup1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s