Afsluiting Calle Real Frigiliana

FRIGILIANA – De Calle Real, dé winkelstraat van het bergdorp Frigiliana, wordt in de maanden juli, augustus en september afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting geldt dagelijks van 11.00 uur tot 14.00 uur ’s en van 18.00 tot 23.00 uur ’s avonds.

De Calle Real is op sommige plaatsen zó nauw, dat auto’s meerdere keren moeten steken om een bocht te maken. Dit is ook goed te zien aan de beschadigingen en lakstrepen op de panden in de betreffende bochten. Om de overlast voor de toeristen en het winkelend publiek in de zomermaanden te beperken én te voorkomen dat mensen van de zitplaatsen worden gereden op terrassen, is nu de afsluiting gedurende de zomermaanden een feit tijdens winkeltijden.

Van een algehele afsluiting wil de gemeente Frigiliana niets weten, omdat de Calle Real een belangrijke ader is in het verkeer in en rond het toch al beperkt toegankelijke dorp.

Frigiliana straatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s