Invitatie voor Banda de Música de Nerja

NERJA – De gemeentelijke muziekband van Nerja (opgericht in 1989) is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgenodigd voor het prestigieuze Certamen de Bandas de Música de Andalucía, dat dit jaar zijn 28ste uitgave kent. Drie vooraf geselecteerde gemeentelijke muziekkorpsen nemen daaraan deel van 1 tot en met 3 juli in het stadje Chauchina (provincie Granada).

De Banda Municipal de Música de Nerja staat onder leiding van dirigent D. José Pedro Almendro del Pino. De gemeentelijke muziekband maakt regelmatig haar opwachting door geheel Spanje en geldt daarbij als een visitekaartje voor Nerja.

ResidentsDay2013 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s