NerjaDigitaal bestaat vijf jaar

NERJA – De Nederlandstalige nieuws- en servicewebsite NerjaDigitaal.com (voorheen NederlandNieuws.nl) bestaat donderdag 30 juni vijf jaar. De site werd aanvankelijk in het leven geroepen uit hobbyistische overwegingen maar groeide al snel uit tot een zelfstandige organisatie toen bleek dat er in een behoefte werd voorzien.

Doel van NerjaDigitaal.com is om zowel toeristen als regionaal woonachtige Nederlanders en Vlamingen in hun eigen taal te voorzien van informatie over gebeurtenissen en evenementen in Nerja, Frigiliana en directe omgeving. Dit gebeurt vanuit een professionele achtergrond (ruim dertig jaar ervaring in de Nederlandse dagbladjournalistiek).

Daarnaast probeert NerjaDigitaal een gids te zijn en service te bieden op het gebied van waar bepaalde zaken zijn te vinden en tevens een platform te bieden aan lokale ondernemers om via advertenties en links hun bedrijven en activiteiten onder de aandacht te brengen van de lezer.

De drukst bezochte dag was in juli van het eerste jaar, toen 4.985 lezers de site bezochten op één dag. In de laatste elf maanden tussen 31 juli 2015 (de dag waarop NerjaNieuws.nl overging in NerjaDigitaal.com en de site in zijn huidige vorm gestalte) kreeg en het tijdstip van plaatsen van dit bericht werd NerjaDigitaal.com 88.254 keer bezocht.

Wij willen onze dank uitspreken aan onze adverteerders die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard is NerjaDigitaal voor een ieder bereikbaar voor het geven van commentaren, vragen, tips, foto’s of het aanvragen van de (zeer bescheiden) advertentietarieven. Dit kan op nerjanieuws@gmail.com .

Nerja NerjaDigitaal 20160630

3 gedachten over “NerjaDigitaal bestaat vijf jaar

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Wij verblijven in de winter 3 maanden in Nerja, maar ik bezoek iedere dag jullie site, het hele jaar door,

    Like

  2. Van harte gefeliciteerd. Sorry voor de laattijdigheid, maar ik zie het pas nu … Toch gewoon verder doen met je prima werk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s