Autorally rond Colmenar

COLMENAR – Rond het bergdorp Colmenar in de Axarquía-regio achter Nerja wordt op zaterdag 25 juni de vijfde editie van de Subida Colmenar-Montes de Málaga verreden. Deze autorally telt mee voor het ‘Campeonata Andalucía de Montaña’, het Andalusisch bergkampioenschap voor rally-rijders.

De starttijden van de eerste deelnemers liggen zondagochtend rond 09.15 uur. De rally concentreert zich grotendeels rond de A-7000, de weg van Colmenar richting Málaga en de kust en voert langs het Parque Natural Montes de Málaga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s