Padeltoernooi in Frigiliana

FRIGILIANA – Van 4 tot en met 10 juli wordt in Frigiliana sportief gestreden tijdens het jaarlijkse Torneo de pádel Villa de Frigiliana. Het evenement, dat dit jaar aan de tiende editie toe is, wordt afgewerkt in de categorieën 3, 4 en 5 op het sportcomplex La Horca.

Padel kent in Andalusië een enorme populariteit en is het best te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash, waarbij de wedstrijden in dubbels worden gespeeld. Het Torneo de pádel Villa de Frigiliana is georganiseerd door de gemeente Frigiliana in samenwerking met de lokale Peña Madridista. Inschrijven (twintig euro per koppel) kan tot 1 juli via het telefoonnummer 0034 655 067 309.

Frigiliana Padel 201607

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s