Fiesta de Verano bij Viveros El Algarrobo

ALGARROBO – Met een live-optreden van de band Los Alquimistas, een dansshow van de groep Anita Bollywoodmania en diverse workshops wordt op zaterdag 11 juni bij Viveros El Algarrobo een ‘Fiesta de Verano’ gevierd. Dit zomerfeest begint om 10.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur.

Viveros El Agarrobo is te vinden aan de A356 tussen Torre del Mar en het meer van Viñuela, ter hoogte van kilometerpaal 39 op circa tien minuten autorijden vanaf de kust bij Torre del Mar. Naast de reeds genoemde activiteiten wordt er teven een markt gepresenteerd met organische producten.

Algarrobo Fiesta de Verano

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s