‘Nerjapp’ gelanceerd als nieuwe app voor Nerja

NERJA – Gebruikers van smartphones en tablets kunnen vanaf vandaag Nerja verkennen aan de hand van een app, die is gelanceerd onder de naam ‘Nerjapp’ en gratis is te downloaden uit de iTunes Store. De beide ontwerpers Rob Holstock en Chris Brooks hebben een half jaar hard gewerkt aan de totstandkoming van hun product.

Nerjapp is Engelstalig en biedt de gebruikers een gids op allerlei fronten. Mede-ontwerper Rob Holstock: “We hebben getracht de gebruikers Nerja laten te ervaren zoals de lokale bewoners dat doen. Nerja is zó mooi, er is zo veel te zien en te doen. Dus wilden we de gebruikers van onze app de mogelijkheid te bieden om Nerja echt te beleven, niet alleen als toeristen maar ook om ze plaatsen aan te wijzen die de gemiddelde toerist nooit alleen zou hebben gevonden. Daarnaast denken wij met Nerjapp genoeg informatie te hebben samengebracht om een interactief platform te bieden, waarbij iedere gebruiker zich tevreden voelt.”

Volgens Holstock was de realisatie niet eenvoudig: “We hebben er veel tijd in gestoken en zijn diverse keren vanaf het nulpunt begonnen. We hebben geleerd van de gemaakte fouten en zijn constant bezig geweest met verbeteringen, net zo lang tot we tevreden waren met het eindproduct wat nu is gepresenteerd.”

Uiteraard vormt de app ook een platform voor lokale ondernemers en bedrijven om hun diensten en producten aan te prijzen.

Nerja Nerjapp

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s