Juande Ramos nieuwe trainer Málaga CF

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF presenteert vandaag de 61-jarige Spanjaard Juande Ramos als nieuwe trainer van de hoofdselectie. Ramos volgt daarmee Javier Gracia op, die deze week plotseling zwichtte voor een miljoenenbod van het Russische Rubin Kazan en zijn contract met de Andalusische club (waar hij in maart nog voor twee jaar had bijgetekend) uit de Primera División prompt liet ontbinden.

Ramos stond eerder al eens, in het seizoen 2003/2004, aan het roer bij Málaga CF. Daarna was hij achtereenvolgens trainer bij FC Sevilla, Tottenham Hotspur, Real Madrid, CSKA Moskou en van 2010 tot 2014 bij Dnipro Dnipropetrovsk. Het laatste jaar zat Ramos zonder club.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s