Finale Champions League en GP Monaco te volgen bij El Fuego

NERJA – Sportliefhebbers komen dit weekeinde weer volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Daar wordt zaterdagavond 28 mei de finale in de Champions League tussen Real Madrid en Atletico Madrid vanaf 20.45 uur live uitgezonden op grote tv-schermen.

Naast de voetballiefhebbers worden ook de autosportfans op hun wenken bediend: zondag 29 mei is vanaf 14.00 uur de GP Monaco (met onder anderen de recente Nederlandse GP-winnaar Max Verstappen) te zien.

Daarnaast wordt zaterdagmiddag (aftrap 16.15 uur) de oefeninterland tussen Zwitserland en België vertoond, evenals de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Zweden en Slovenië (maandag 30 mei 19.30 uur). Een dag eerder staan ook de oefeninterlands tussen Spanje en Bosnië (aanvang 18.00 uur) en Italië-Schotland (20.45 uur) op het uitzendschema.

ElFuegoVoetbalDrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s