Memorial Mateo David Bautista Nerja

NERJA – Het voetbal- en atletiekstadion Enrique López Cuenca (langs de N-340 in Nerja) is zaterdag 28 mei het toneel van de jaarlijkse wedstijden om de Memorial Mateo David Bautista, een trofee die dit jaar voor de vijftiende keer wordt uitgereikt.

Aan het evenement wordt deelgenomen door junioren- en jeugdteams van verenigingen uit geheel Andalucía. Het evenement begint uit drie gedeelten: vanaf 09.45 uur wordt er gestreden door de pupillen van Unión Deportiva Almería, Faro de Torrox, Torreño en Club Deportivo Nerja in een minitoernooi.

Om 12.30 speelt het veteranenteam van FC Sevilla een wedstrijd tegen lokale voetbalgrootheden uit het verleden. Het officiële toernooi tussen de juniorenteams van Unión Deportiva Motril, Real Betis Balompié, Sevilla Fútbol Club en Málaga Club de Fútbol begint om 16.30 uur (geschatte eindtijd ligt rond 20.30 uur).

Nerja Memorial Mateo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s