Vertoning film ‘Carol’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt maandag 30 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Carol’ vertoond. Deze Amerikaans/Britse film uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De fim is duurt 118 minuten, is geregisseerd door Todd Haynes en is gebaseerd op de roman ‘The Price of Salt’ (ook wel gepubliceerd als ‘Carol’) uit 1953 van de auteur Patricia Highsmith. De vertoning begint om 19.00 uur. De hoofdrollen worden vertolkt door Cate Blanchett en Rooney Mara.

Nerja film Carol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s