Lezing bij stichting NADFAS

NERJA – De stichting NADFAS (Nerja Decorative and Fine Arts Society) houdt op dinsdag 10 mei de lezing ‘Lost on the Titanic: The making of the Great Omar Binding’, welke wordt verzorgd  door Dominic Riley.

NADFAS houdt elke tweede dinsdag van de maand een lezing in het Engels in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang telkens 18.00 uur). NADFAS staat voor Nerja Decorative and Fine Arts Society en is een van oorsprong Britse organisatie, met een total van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). Een lidmaatschap van NADFAS lost vijftig euro per persoon (inclusief toegang tot elf lezingen). Meer informatie is te vinden op de website www.nerjanadfas.org . De lezingen zijn ook afzonderlijk te bezoeken voor de prijs van tien euro per lezing.

NerjaDFAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s