Flamencovoorstelling Alcaide in Centro Cultural

NERJA – De Compañia Flamenco Manuel Alcaide verzorgt vrijdag 13 mei een flamencoshow in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het evenement begint om 21.00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad en kosten tien euro per stuk.

De Compañia Flamenco Manuel Alcaide bestaat uit gitaristen, zangers/zangeressen en een gezelschap aan dansers en danseressen. Ook via internet kunnen toegangskaarten worden gereserveerd: www.mientrada.net .

Nerja CCN Alcaide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s