Tijdstip Málaga tegen Las Palmas bekend

MALAGA – De Spaanse voetbalbond heeft eindelijk de aanvangstijden van de wedstrijden op de slotdag van de competitie vrijgegeven. Málaga CF speelt op zondag 15 mei in het eigen stadion La Rosaleda om 12.00 uur tegen Las Palmas. In dit duel staat behoudens de onderlinge prestigestrijd sportief gezien niets meer op het spel.

Het kampioenschap wordt een dag eerder beslist als de beide overgebleven titelkandidaten FC Barcelona en Real Madrid in actie komen. Beide clubs spelen zaterdag 14 mei om 17.00 uur. Barcelona komt daarvoor naar Granada, Real moet uit naar Deportivo. Atlético Madrid verprutste afgelopen weekeinde alle kansen, door met 2-1 onderuit te gaan bij hekkensluiter Levante.

Malaga stadion 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s