Málaga CF sleept zich naar einde

MALAGA – Voor Málaga CF duurt de voetbalcompetitie in de Primera División eigenlijk net iets te lang. De club heeft niets meer te winnen of te verliezen en gaat ergens tussen de achtste en twaalfde plaats eindigen. Op de voorlaatste speeldag had de Andalusische club weinig in te brengen tegen Celta de Vigo: 1-0.

Nolito scoorde voor de thuisclub na een half uur spelen het enige en winnende doelpunt van de wedstrijd. Na dit verlies staat Málaga momenteel nog op de achtste plaats, volgende week zondag (15 mei, aanvangstijdstip nog altijd onbekend) wacht de laatste competitiewedstrijd in het eigen stadion La Roselada. Tegenstander is dan Las Palmas, dat net als Málaga al lang en breed veilig is en ook niets meer heeft te winnen.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s