Ontknoping voetbalcompetities live bij El Fuego

NERJA – Op deze regenachtige dag (zondag 8 mei) biedt de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja (aan de Calle Filipinas bij Playa Burriana) een alternatief aan de strandgangers. Bij El Fuego is namelijk de ontknoping in de Nederlandse eredivisie live te volgen, als vanmiddag de laatste ronde van de huidige competitie wordt afgewerkt.

De wedstrijden van beide koplopers Ajax (uit tegen De Graafschap) en PSV (uit tegen PEC Zwolle) zijn via een schakelprogramma te volgen. Alle wedstrijden in de eredivisie beginnen op de slotdag om 14.30 uur. Ajax en PSV hebben een gelijk aantal punten, het doelsaldo van de Amsterdammers is zes treffers beter en kan uiteindelijk de doorslag geven.

Aansluitend zou zo maar ook de beslissing in de Spaanse competitie kunnen vallen. In de Primera División wordt de voorlaatste competitieronde afgewerkt waarbij alle wedstrijden om 17.00 uur beginnen. Barcelona en Atlético Madrid staan samen aan kop met 85 punten, Real Madrid heeft één punt minder. Barcelona ontmoet thuis Espanyol (veertiende in de stand), Atlético speelt uit tegen het vorige week reeds gedegradeerde Levante. Real Madrid neemt het in eigen stadion op tegen Valencia (negende in de stand).

Als er uiteindelijk clubs gelijk eindigen in punten dan geeft in Spanje niét het doelsaldo, maar het onderlinge resultaat de doorslag. Dat is in het voordeel van FC Barcelona. Bij een gelijke stand tussen beide Madrileense clubs is Atlético in het voordeel. Ook uitgezonden wordt bij El Fuego zondag de wedstrijd tussen de nummer zes Celta de Vigo en de nummer acht Málaga CF.

Malaga tv crew

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s