Meer regen én onweer op komst

NERJA – Na twee dagen van donkere luchten en een enkele druppel regende het in de nacht van zaterdag op zondag en op zondagochtend zachtjes maar gestaag in Nerja. Het lijkt slechts de voorbode te zijn van een beduidend mindere periode qua weertype, waarbij de weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet zelfs onweersbuien hebben voorspeld voor maandag 9 mei én woensdag 11 mei.

De rest van de komende week lijkt vooral nat, met temperaturen die schommelen rond de twintig graden Celsius. Nerja bleef de afgelopen winter en het voorjaar verschoond van hevige regenbuien (welke vaak eind oktober of in november voor overlast zorgen), maar lijkt daar de komende dagen de tol voor te gaan betalen.

Foto: (c) NerjaDigitaal.com

Nerja 20130331

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s