Arrestaties na huiselijk geweld in Nerja en Torrox

NERJA/TORROX – De Guardia Civil heeft aan het einde van de week drie arrestaties verricht na aangiftes van huiselijk geweld. In alle gevallen ging het volgens een woordvoerder om ‘mannen van middelbare leeftijd’. Twee gearresteerden werden in Nerja opgepakt en zijn van Spaanse nationaliteit, één man werd in Torrox opgepakt is van een niet nader omschreven ‘buitenlandse nationaliteit’. Dit meldt de Spaanse krant DiarioSur.

Eén van de gevallen blijkt zich zelfs te hebben afgespeeld op dé toeristische trekpleister van Nerja, het Balcón de Europa. Alle drie de gearresteerden worden binnenkort voorgeleid waarbij mishandeling, belediging en bedreiging ten laste wordt gelegd. In geen van de gevallen was er sprake van ernstig letsel.

Guardia dogs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s