Granada CF stunt in Sevilla

SEVILLA – In de Spaanse Primera Division heeft Granada CF zondagmiddag voor een daverende verrassing gezorgd. De degradatiekandidaat waste thuisclub FC Sevilla (subtopper en zevende in de stand) ongenadig de oren en won de Andalusische derby met liefst 1-4. Daarmee speelde Granada zich vrijwel zeker veilig en is het degradatiegevaar voor het derde seizoen op rij in de slotfase van de competitie (in Spanje resteert er nu nog één speeldag) afgewend.

Cuenca zette de rood-witte brigade op slag van rust op een 1-0 voorsprong, waarna Diego González in de 74ste minuut beide ploegen weer in evenwicht bracht. Babin bracht Granada vijf minuten opnieuw aan de leiding, een door clubtopscorer El-Arabi benutte strafschop (vier minuten voor tijd) gooide het duel definitief op slot. Cuenca strooide twee minuten later met zijn tweede treffer van de dag nog wat extra zout in de wonden van de aangeslagen Sevilla-brigade.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s