Wederom problemen rond parkeergarage

NERJA – De ‘soap’ rond de parkeergarage bij Playa Burriana in Nerja lijkt meer en meer een verhaal te worden zonder einde. Nadat de (overdekte en grotendeels ondergrondse) parkeergarage vorige week eindelijk weer de poorten opende na een periode waarin er een aantal ‘problemen’ werden aangepakt, is er nu (wederom) een probleem rond de werking van het betaalsysteem met creditcards.

In een persbericht verklaarde de gemeente gisteren dat deze zijn te wijten ‘aan administratieve problemen’, waardoor het geplande systeem in alle gemeentelijke parkeergarages nog steeds niet goed is geïmplementeerd. Het is nog maar de vraag of dit systeem voor het komende zomerseizoen eindelijk naar behoren zal werken.

De parkeergarage in Burriana moet plaats bieden aan 240 voertuigen en zou ruim een jaar geleden al worden opgeleverd. Na vele keren van uitstel ging deze uiteindelijk pas in augustus 2015 open, waarna bleek dat er zich vele ‘kinderziektes’ voordeden. Naast het telkens terugkerende probleem rond het gebruik van creditcards bleek de garage onder meer bij regenval onder water te lopen en waren er problemen rond het hoge grondwater.

Parkeergarage Burriana1

Een gedachte over “Wederom problemen rond parkeergarage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s