Programma Noche en Blanco in Nerja

NERJA – De vier jaar geleden ingevoerde ‘Noche en Blanco’ in Nerja krijgt deze maand een vervolg. Dit jaar staat het evenement gepland op zaterdag 21 mei. Daarbij staat Nerja bol van culturele evenementen en worden de straten en pleinen bevolkt door straatartiesten en groepen.

Centrale punten met veel optredens zijn daarbij het historisch Museum van Nerja (gratis te bezoeken van 09.00 tot 16.00 uur), het Plaza de España, Balcón de Europa en het Centro Giner de los Rios. Daarnaast is er op de straten in de binnenstad van alles te doen. In de Sala Mercado (aan de Plaza Ermita) is op deze dag de expositie ‘El Azúcar en la provincia de Málaga’ te zien. Vanaf het middaguur treden op het Plaza d’España leden van de historische toneelgroep Cohors V Baetica Legio VII Gemina op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s