Nederlanders bestolen op Balcón de Europa

NERJA – Een Nederlands gezin is zondagmiddag 1 mei op het Balcón de Europa van Nerja ten prooi gevallen aan gauwdieven, die met een handigheidje het gezin binnen enkele seconden 260 euro lichter maakte.

Volgens de gedupeerden ging het om twee vrouwen van Oost-Europese afkomst, die een snelle wisseltruc  toepasten. De vrouwen vroegen om een muntje van vijftig eurocent, zagen de toeristen daar naar zoeken in hun portemonnees en veroorzaakten verwarring door een ander muntje te vragen. Uiteraard wilden ze daar wel behulpzaam mee zijn en visten zelf het gewenste muntje uit de portemonnees, waarbij vingervlug en ongezien ook de bankbiljetten verwisselden van eigenaar.

Dergelijke praktijken zijn helaas ook in Nerja tegenwoordig niet ongebruikelijk en het is raadzaam om portemonnees maar ook mobiele telefoons, i-pads en handtassen nooit onbeheerd achter te laten of op tafels in het zicht te laten liggen.

policia 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s