Belangrijke winst voor Granada CF

GRANADA – Voetbalclub Granada CF heeft zondagavond goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie op het hoogste Spaanse niveau, de Primera División. De uitwedstrijd bij de rechtstreekse concurrent Deportivo La Coruña werd met 0-1 gewonnen, waardoor de Andalusische formatie de laatste plaats op de ranglijst overdeed aan Levante.

De beslissende treffer viel halverwege de eerste helft, toen voormalig clubtopscorer El-Arabi het hoof koel hield en een strafschop benutte: 0-1. Doelman Lux van Deportivo kreeg in de slotminuut nog een rode kaart.

Granada speelt donderdag 3 maart de eerstvolgende wedstrijd, waarbij in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes om 20.00 uur wordt afgetrapt tegen Sporting de Gijón. Die club heeft uit 26 wedstrijden 24 punten verzameld (één meer dan Granada) en staat daarmee één plaats boven Granada CF (voorlaatste) op de ranglijst.

Publiek en goal 800752
Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s